Když vlnky
se čeří
kolem našich těl
a voda touhu
za hrdlo
nežně svírá
když věci neběží
tak jak by jsi chtěl
a z plného poháru
neubývá
jen v zavřených očích
může vyrůst sen
a když pak končí
tak je to síla
když nevěříš nikomu
budeš v síti polapen
a pak zbývá Ti
jen tvá
vnitřní
víra
...