Polib si, Múzo!
Anotace: ...když ne mne...
Múza na mě pěkně z vysoka kašle,
její myšlenky s mými jsou protichůdné,
ať aspoň dopis na moji adresu zašle,
a sdělí, proč mé básně nejsou k dívkám svůdné...
Co zbylo z její přítomnosti,
teď sám válčit s verši musím,
obrysy popsaných ohryzaných kostí
věřte mi, že já to zkusím...
Polib si, Múzo!
...když ne mne...
Přečteno 277x
Tipy 12
Poslední tipující: Anne Leyyd, Zefi, CULIKATÁ, Jiná
Komentáře (1)
Komentujících (1)