O tužbách, víře, naplnění ... a zmaru ...
*
... člověk většinou ...
úpěnlivě myslí ...
... ... na to co nemá ...
a to vede k neurčitý zášti k těm co to maj´...
... těch co třeba nemaj zase něco co tihle maj´ ...
Což je ale naprosto v pořádku,
protože všichni společně ...
... ... .... ... míří doprdele ... :-))
***- ... v kterémžto úsilí ... ...
... je naší povinností si navzájem všemi prostředky pomáhat ...
**-**
-----------------------------------------------
Comment 18.5.2011 11:36
.
*
Přečteno 358x
Tipy 5
Poslední tipující: cevert, jvacl, Michal Kvido, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (2)
Komentujících (2)