Vnitřní řev
Cítím se
jako v ohni
cítím se
jako řev
Jak tasemnice
uvnitř střev
sežrala mne
láska krutá
zadkem pohni
než bude status
'srdce puká'
Pichlavej kaktus
je pocit viny
tedy pardon - dřiny
a slznej prach
se z očí
jak animovanej oblouk
dolů dere
Tam kde byl klobouk
králík se s králíkem
drsně pere
bílá černá
věrná
A Pokustón smutný
Je tohle nutný?
Pokusy na zvěři
na lidech pokusy
kdo touhu okusí
- uvěří -
Přečteno 312x
Tipy 9
Poslední tipující: Amonasr, Matty09, tato22, sailorr, Zefi, brooklyn
Komentáře (3)
Komentujících (3)