.
každý včerejšek je kuklou motýla
který dnes ráno v úsvitu se vznes
a v křídlech dlaní jeho lesk
v západu slunce umírá ...
.
31.05.2011 17:22:00 | HarryHH
Někdy otevřu starou skříň
je po babičce a ta ji má po své babičce
a možná ještě…
Jsou tam schovaná křídla
s nimiž jsem se narodil…
malá a slabá
Mám šplhat ke slunci po plevelu?
***
J.
26.05.2011 18:40:00 | j.c.
Tak podobně to vidím.
Báseň nutí zamyslet se.
A včerejšek je základ
ze kterého stejně musíme vyjít
do budoucna.
25.05.2011 22:39:00 | s.e.n