To Je Wona!
v jeden čas
ke mně chodily dvě holky
jedna zahnaná do kouta
druhá zaplašená (od nějakýho koko..
kohouta)
obě žádaly
doučování erse rovná ukuí
ef je emá
a e?
* bylo to celkem fajn
* naučili jsme se vzájemně
* nenávidět
* čtverce světla
totéž jsem zopakoval
po registraci s tím
že chodila už jen jedna
i uznal
dobré se jí zbavit
abych mohl jet svou cestou
za hranice ke krávě
pardon
překlep - má tam být ve trávě
podařilo se
načančal jsem vzkazy
jak mile lovískuje
píše
peče
prostě
pí
nejlepší
a každému doporučil..
to již měla
téměř tolik koulí
z tipů
co letopočet
završil jsem to
přímo geniálně
slavným plácnutím
- mám tě rád
- miluji tě
a dalším přehršlem
pro mne již prázdných
nudných a kýčovitých slov
zastrašená
přestala psát
později
i tipovat..teda vlastě koulet a tak
jakožto zručný srdcař
modrý manipulátor a manažer
tragicky romantických citů
jsem si vítězně válel červánky mimo
přestal ji číst
a byl konečně volný
zatímco wwwona dál pod jiným nickem
posílala slova do běla
a bůhvíkoho
jistě dostala
Přečteno 339x
Tipy 16
Poslední tipující: Niky88, Psavec, prostějanek, Zefi, Mbonita, chicacheca, Boudicca, jvacl, Jiparo, Dota Slunská, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)