Hity
Z písní mrtvých bardů
stávají se věčné hity,
na tisícero rychlých kvaltů,
v zárukách hudební kvality.
Zpívají je generace,
hlasy pouští do dálek,
v ohybu gradující rotace,
rozpalují lýtka ze zápalek.
Přečteno 274x
Tipy 3
Poslední tipující: Mbonita, Jiná
Komentáře (0)