Mare Frigoris..
Anotace: .. na Měsíci http://autostarsuite.net/photos/leonrd/images/13665/original.aspx
Zamrzlé srdce se válí
v Mare Frigoris
ani se nehne, z povzdálí
skal akropolis
krátera Plato se zvedá
v němž zřítelnice
dokořán, kontrastně bledá
tvář méně-více
přivádějí k vytržení
mé toulavé sny
sval v ledu, ode rtů tření
jej dech tělesný
přiměl v Moři Chladu k hnutí
- je jako z gumy
srdce na štěrku a suti
show dělat umí
Přečteno 345x
Tipy 14
Poslední tipující: Psavec, CULIKATÁ, PIPSQUEAK, labuť, Hazentla, Mbonita, Doradan, James Libustka, Skalsky Pavel, chicacheca
Komentáře (0)