Hříchy Světla
Anotace: Trochu z duše, trochu ze srdce, trochu z koutků mysli a malinko ze šestého kruhu pekla (nebo ze sedmého nebe?)... Moc prosím o komentáře...
Už nevím
věřím nebo už ne?
a musím věřit
když vím?
jen sním
jen s ním
v záři stínů
v půlkruhu měsíce
uslyšet tisíce
vnímat bolest
lásku a smrt
křížové výpravy do Zapomnění
létat ve vodě
po nebi plout
nechat drakkar unášet proudy
myšlenek
jen sním
jen s ním
v koutech hovořím
o budoucnosti srdcí
možná ano
a možná ne
a snad mi to jednou promine
že do konce svých dnů
do doby Před Úsvitem
budu myslet jen na křídla
a padající listí
a snad i Bůh až zjistí
že po nocích strháváme svatozář
a pokládáme ji na oltář
a jsme si téměř jistí
že i Světlonoš
dostane zpět
svá křídla
Přečteno 317x
Tipy 10
Poslední tipující: Madanik, Juan Francesco de Faro, Alien.v.v.s., Petbab
Komentáře (2)
Komentujících (2)