Rádo se stalo
V poli to zlátne
Zraje vše kolem
Bezvětří vládne
A já mám dojem... ??
Že vlídnou rukou
U srdce zahřeji
Ty si to zasloužíš
Můj milý.......příteli
Ten černej anděl
Zkřížil Ti cestu
Zkus hledat naděj
V dobrém jeho gestu
Havraní křídla mít
A srdce z ledu?
Tohle Ti nepatří..
Já ten boj svedu
************************
Neděkuj za řádky
Neděkuj za slova
Budem psát pohádky
Začneme od znova =o)
Přečteno 343x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, tato22, Anjesis, labuť, najrob7410, CULIKATÁ
Komentáře (3)
Komentujících (3)