Anotace: střípky z nedávné svatby přátel. Ona původem Maďarka, on Čech
Líbí se mi to. Ale "oděná v bílém" ještě překousnu, i když je to dost doslovné, co překusuju dost těžko, je to "její teprv chvilku". To už je trochu dost archaický a vlastně to působí trochu směšně. Jinak se mi tvý věci líbí.
22.07.2011 19:41:00 | inhalium
Ty dokážeš vždycky tak vystižně zachytit atmosféru. Moc es mi líbí.
25.05.2011 22:01:00 | divoska_jaja