Odcizení
Anotace: dod...
Sbírka:
Ticho
potoky slz
jež slévají se
na rozhraní
bolest
tak pichlavá
co mé tělo mámí
o čem teď přemýšlím
nemáš ani
zdání
stále se zajímáš
a občas i ptáš
přesto že jsme spolu
jsme skoro vždy
sami
naprosto v samotě
odcizeni
...
Přečteno 323x
Tipy 7
Poslední tipující: René Vulkán, hatlapatla, strašidýlko-střapatý, Jiná
Komentáře (1)
Komentujících (1)