Hudba nad řekou
slzy a lekníny
květy v očích vody
postávají dcery muzikantů na nábřeží
terče pro cílenou něhu
střílenou od slabin
pentle jdou nad boky
a pod jezem zježený proud
ohýbá tóny kytar vlnolam
nad moly z pražců pluje chvění k nám
jsme rozpuštění
do pěny toužení a špíny chtění
pojďme
dohrálo se
také řeka šla kamsi spát
Přečteno 365x
Tipy 15
Poslední tipující: labuť, Psavec, Jiparo, CULIKATÁ, hanele m., Květka Š., Jana M., Mbonita, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)