Spojení
Anotace: ...
Sbírka:
Ticho
Jak plyne čas
rány pomalu se léčí
a zatvrdlá srdce
stávají se měkčí
když v návalu
lítosti
natáhneš své ruce
když v pohnutkách
myšlenek
nastavíš dlaně své
a když říkáš my
myslíš taky mě
...
své životy
spojíme
v jediný
...
Přečteno 284x
Tipy 6
Poslední tipující: Maryje..., hatlapatla, Linzerka
Komentáře (1)
Komentujících (1)