Anotace: o rozdělení duší z jednoho světa do druhého / dopsaný koment ke Květce Š.
Je dobře že víš, kdo VŽDY tě ochrání. A určitě existuje nejméně jedna duše, která ví, že vždy ochráníš Ty ji...
|;-)
27.05.2011 00:29:00 | Špáďa
..to moje "Já vím"
to už je vzpomínka
a krásné k básni komenty
to umí milá šuměnka..
ST a (:-)
26.05.2011 10:12:00 | Květka Š.
Přes všechna naše "vím" je stejně blíž k prožití než odevzdání....
ST pro obě, drahé slečny,drahé paní....:-))
26.05.2011 09:46:00 | zvířenka