Ráno u vody
Kvete květ leknínu
na vodní hladinu
padá stín.
A záře proniká
hladinou rybníka
do hlubin.
Ticho a zvláštní klid
může tě probudit
ze spánku.
Spatříš svou vlastní tvář,
na nebi rudou zář
červánků.
To ráno u vody
je dílem náhody?
Nebo není?
Srdce tvé promění
krása a sdílení.
Zrcadlení.
Přečteno 394x
Tipy 26
Poslední tipující: ilona, TetaKazi, el viento, hatlapatla, James Libustka, šuměnka, Antares, Juan Francesco de Faro, labuť, Psavec, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)