Konec dinosaurům
Anotace: Stále se opakující, divní lidé...
Ten co křičel
Poznal chybu
Potom s hlavou unavenou
Dokřičel
Jeho bělostný vous je příliš dlouhý
Než aby poslouchal němý slouhy
Strana má sílu
Jak k práci
Tak k dílu
Chovají se její přátelé
Pijí, hodují, radují se
To oni umí
Neznají míru
Ožralé věty sjíždějí dolů
Tam jsou jen oni
Přežívají a žijí
Říkám novum ?
Ne, já říkám zděšení !!!
Mají svůj názor
Dnes takový
A za pár dní onaký
Mechový koberec poznáte lehce
Až uslyšíte jemně a křehce
Slibů plnou hubu
Kdy vezme to konec
Konec dnešním dinosaurům…
Komentáře (0)