Jarní noc
Anotace: někdo považuje zapisování toku myšlenek za umění já ne ale chtěl jsem to zkusit
Sbírka:
Touha a zklamání
krásný den
máj v půli
spím přikryt hvězdami
ukolébavku hučí jez
pod vysokou skálou
déšť neublíží
trápí mě samota?
možná..
vzpomínky v samotě
JISTĚ!
padla rosa
osud pláče
hlad žádná strava
na přání rudovlásce
nohy bolí
au!
křeč je bere (to není jediný co mě sere)
pryč s tim
oheň nehoří
palivo není
a zima?
ta už byla
Zítra bude krásně,
blbec skládá básně.
Přečteno 315x
Tipy 1
Poslední tipující: chicacheca
Komentáře (0)