Anotace: ?
báseň pro trosečníka
jsou básně lehké jako mořská pěna
kolébají se na vlnách
houpají cizokrajná jména
krajů
kam smíme po špičkách
jsou básně které ztroskotají
a roztříští se o skály
v hlubině snů
hledají přání
o tom jak jsme se setkali
jsou básně jako pěna v moři
šplouchají něžně na maják
a za obzorem slunce hoří
a v moři utopil se pták
:-)
09.06.2011 22:20:00 | no
..ne..nechápu už vůbec..nic..nikoho..
..ani sebe..
..jen v duši zeje mlčenlivá rána..
..a dle hesla..že slovo nezchvátí čas..
..čmárám voloviny..
26.05.2011 21:23:00 | isisleo