cigareta v jeden horký den
Nedávno,
seděl jsem v Městě
na patníku
a pozoroval všechny
turisty s mapou
hledajíc správnej směr
Když už ho našlu
zvedli fotoaparát ze své hrudi
a blejskali
Houmlesáci, já a párek elegantních Francouzů
jsme kouřili cigaretu
na patníku ve Městě
Svět se míhal kolem dokola
já tam seděl
a pozoroval
Přečteno 298x
Tipy 6
Poslední tipující: Jan Voralberg, la loba, chicacheca
Komentáře (1)
Komentujících (1)