Propast
Anotace: Nad propastí života, nad propastí smrti.....
Nad propastí života,
nad propastí smrti.
Ta bezmocná nahota,
ve špíně živé drti.
Mé oči bolest spatřili,
bída v srdci pustá.
Slzami se zalily,
má přeplněná ústa.
Nad propastí života,
nad propastí smrti.
Myšlenky bezedné,
v tichu co mě škrtí.
Komentáře (1)
Komentujících (1)