Anotace: další ulítlá, lítací, poletušin ranní rituál... (light rýmovánka pro odlehčení..:-))
celá geniální, ale tohle mě dostalo;
pusu tak prořízlou
že málem
upadne mi zbytek hmoty
tleskám!
03.06.2011 13:02:00 | šuměnka
moc pěkná light rýmovánka pro odlehčení..
a tato část je super:))
slévám
svou
roztřesenou
hmotu
do formy
abych nespadla
až zas vyletím
do čtvrtýho patra
vykreslených perspektiv
aerodynamiticky
tak jak dřív
Orlí mlhovinou
poprášit zbytky zjevu
pro lepší viditelnost
popelem z vyhaslých hvězd
(náramně to frčí)
27.05.2011 14:58:00 | xoxoxo