namotej pentle na konce větviček
a přeskoč plaňky plotu do travin
v noci jdi pochytat pár bludiček
a vytvoř očím v horka žáru stín
to vše je štěstí duše okamžiku
i dřeváky, co sídlí na zápraží
jde o to nepropást vteřinu vzniku
umět se podívat, mít chuť se snažit..:)
27.05.2011 15:04:00 | šuměnka
Štěstí se schovává
jak beruška létavá
a ukáže se na chvilenku
v duši, doma, venku..
Velmi,velmi povedené vidění štěSTí,krásná,potěšila.
27.05.2011 07:20:00 | E.T.Jane