Hlupáci
Anotace: (...na tohle jsem se těšil...)
Chtěli byste vědět aspoň něco z mého života?
Je veselý a šťastný
Trochu jako vendetta
Přesto slepě křičím a snažím se ze sebe vypravit:
Jsem špatný, špatný
Jsem idiot, idiot
Jsem líné prase, líné prase
Jsem v hloubi duše psychopat, psychopat
Jsem střep ve vaších hlavách
Dobře, možná neříkám tak úplně pravdu
Jak hezké a smysluplné
Připomíná to vraždu
A tak se snažím vražedným šeptem ze sebe vypravit:
Jsem špatný, špatný
Jsem idiot, idiot
Jsem líné prase, líné prase
Jsem v hloubi duše psychopat, psychopat
Jsem střep ve vaších hlavách
Ale no tak, nemějte o mě mylnou představu
Zachráním tisíce lidí
když udělám zemětřesení a záplavu
Tak to tedy řeknu:
Jste špatní, špatní
Jste idioti, idioti
Jste líná prasata, líná prasata
Jste v hloubi duše psychopati, psychopati
Jste střepy v mojí hlavě
Tak ubozí a slabí
Žijte v míru a mějte se krásně
Stejně jste horší
než název téhle básně
Přečteno 388x
Tipy 1
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl
Komentáře (3)
Komentujících (3)