Kateřina V.
Každá chvíle s tebou
je víc a víc krásnější
je to tím jaká si
toužím zas být s tebou
dotýkat se tě
to co s tebou cítím
s jinou jsem ještě
nikdy necítil
kolem mě kroužili
dívky jak supi
ale ty nejsi sup
ty jsi přímo bájný fénix
co právě vstal z popela
znova se narodil
jen vím, že tvé srdce
je zas šťastné
chtěl bych
aby se dlouho usmívalo
poklade
Přečteno 367x
Tipy 16
Poslední tipující: hašlerka, Kristine Clary-Aldringen, Veselý Drak, Psavec, dream in emptiness, CULIKATÁ, Princezna.Smutněnka, Lenullinka
Komentáře (3)
Komentujících (3)