Anotace: Byla napsána do soutěže pro autistické děti. Protože soutěž skončila a moje dílko bylo těsně "pod čarou", myslím, že by byla škoda je nechat ležet v šuplíku...
... a možná, že jsou mnohem šťastnější než my, v tom svém světě, to jen naše společnost by je chtěla "přeléčit" k obrazu svému ...
ST!
06.06.2011 12:26:00 | jita.1965
jsi srdce, to je evidentní
a tlučeš v rytmu skvělém
já natrhám Ti kytky letní
ať máš se rozněžněle :))
31.05.2011 14:49:00 | šuměnka
krásně napsané ST!!!
27.05.2011 14:51:00 | xoxoxo
MOc hezké a citlivé. Ano, těmto dětem se musí věnovat maximum lásky a jistoty, kterou pro život potřebují.
27.05.2011 10:19:00 | labuť
Už jsem ji tam četla a kdyby bylo soutěžení spravedlivé a hodnotili jen odborníci a né kamarádi, přátelé, známí, tak by se určitě umístila.Je moc hezká.Moc!
27.05.2011 07:56:00 | CULIKATÁ