Anotace: Není dokonalá, je to pouhé vyjádření pocitu vystíhující vzpomínku
Hrnky s puntíky
Vlahá vůně jitra
Všude skví se čistota
Prostota myšlenky
Jednoduchá slova
Snídaně pod širým nebem
A kakao z hrnečku od mámy
Táta má na rtech příslib krásných dní
Květy ve vlasech
Slunce v kapičkách vody duhu tvoří
Všude je příroda, květy a stromy
A srdce láskou hoří