Padlý anděl
Anotace: Pohladím anděla po tváři....
Pohladím anděla po tváři,
šeptám mu krásy poezie.
Pomalu kráčím k oltáři,
šum křídel v dáli bije.
Padlý anděl v moři žalu,
ztratil mě a ztratil sebe.
Duše čistá, oči v kalu,
čistě bílý spadl z nebe.
Andělský tvor přestal věřit,
po tváři mu slza stekla.
Zapoměl se nebi svěřit,
shodil křídla v žáru pekla.
Komentáře (0)