Tam...někde o lásce..
Anotace: v propadlišti našich těl...
Tam v Kanadě
žila jsem pěkně na hraně...
Pila víno na terase,
abych zjistila, že život je pěkný prase...
Tam v Londýně,
mluvili jsme spolu o vině...
A já za minutku pouhou,
vzplála jsem k němu novou touhou...
Tam v Barceloně,
rozthl mi sukni na peroně...
Křičel i prosil,
a celý se orosil..
Tam na Mallorce,
mluvil o mě jako o cácorce...
Která života užívá,
tak jak se on domnívá...
Tam v Berlíně,
dělali jsme to na lině...
Na sto způsobu,
pro deset důvodů....
A dnes v Praze,
říkáš jak vyšla jsem tě draze....
V pět ráno balíš si věci,
a mluvíš o tom všem co máš na srdci...
Ke stropu stoupá cigaretový dým,
víš, lásko, já tohle přeci ustojím...
Přečteno 248x
Tipy 19
Poslední tipující: hauskaa, ostuda lidstva, Madanik, Psavec, chicacheca, Gabrielle, CULIKATÁ, labuť, la loba, ...
Komentáře (6)
Komentujících (4)