On a Ona

On a Ona

Anotace: Ve dvou různých obdobích se nestřetli...

Jsi muž jenž nedostál
z dechu polního kvítí
to po čem touží

Jsi žena jehož ho souží
a v něho už nevěří

Bolest však cítit
oba jak ptáci světem poletují

Slunce tisíckrát
za hory zapadat bude
a on ji nepotká
a ona z mysli ho neztratí
Autor pledge.cz, 27.05.2011
Přečteno 248x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí