apropo - "co básník chtěl říci" to nejlíp vědí přece kritici a teoretici -
imho každé verejné dílo, je jak dítě, je z tebe, ale už ti nepatří - už má svůj vlastní život a kolik lidí tolik interpretací .... už tady tací byli, co se vztekali, když jeho dílo ostatní nepochopili ...
27.05.2011 22:19:00 | Romana Šamanka Ladyloba