SVOBODA
Přívlastek
svobodný člověk
ale do jaké míry
knihovna plná součástek
kousky struktury ve slově
jen vzdálené vesmíry
svoboda
tak přeceňovaná
takové pouhé nic
člověk
součást systému
i když se mu to nelíbí
novověk
politických upíru
co vysají tě k obrazu svému
televizní správy
jen pesimizmus
vraždy
bouračky
a politická svoboda!
jako dojné krávy
překroucený idealismus
na vždy
lži a houpačky
záměr ne náhoda
a svoboda?
Přečteno 304x
Tipy 24
Poslední tipující: hatlapatla, Azure angel, Dota Slunská, la loba, Maryje..., Mbonita, hašlerka, CULIKATÁ, Květka Š., Petbab, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)