K narozeninám
Anotace: když jeden malej strakatej kůň měl narozeniny.. mé přání + myšlenky koníka
Pro Tebe dnes velký den,(mě je to však fuk)
vše nejlepší Tobě jen!(radši mě zbav much!)
Majdo jedna strakatá,(á někdo si tu všimnul)
jé ty už jsi stará.(co si mi to řeknul!?)
Na světě jsi rok už celý,(fakt celej?)
ukaž nám svůj skok ladný.(nejsem pejsek cvičenej)
Dej však pozor při skákání,(proč bych měla?)
ať to neodnese Tvoje paní.(ta si dávno zvykla)
Všichni kolem maj Tě rádi,(jó, tohle já vim)
jsou to tvoji kamarádi.(a zase já jim ;-)
Jesska, Laura, Lafice(to je pěknej soupis)
maj Tě rádi nejvíce.(není na to ňákej předpis??)
Až na tobě začne jezdit,(to mě jako bude prznit!?!?)
tak jí klidně schoď, vona si to zaslouží potvora jedna :-P :-D (jen se neboj já to vím,
její křivdu napravím!)
Přečteno 281x
Tipy 4
Poslední tipující: Bunney, EM EM
Komentáře (0)