Rýmovačka na rozloučenou (od srdce)
Přátelství
Duhová kulička,
křehkost,rozfoukané chmýří.
Více než hodiny v poledne odbijí na věži,
více,je lidí na kterých mi záleží.
Budu vás tu muset nechat
na pospas padajícímu písku,
chci vám něco ze sebe dát,
z pohledu,objetí,stisku.
Jiná být nechci a nesvedu.
Neumím dát sbohem tak se neloučím.
Mám přiškrcený hlas,
nezapomenu na nikoho z vás.
Upustím slzí pár,
užívejte života,
je to krásný dar.
Opatrujte se...
Přečteno 415x
Tipy 10
Poslední tipující: andel.smrti, Tanzania, čas.běží, CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)