Muckanda
Anotace: Věnuji dobrým kamarádům Peti a Standovi….:-)
Sladkosti, kino, básně…?
to na dnešní slečny (skoro) neplatí,
spíše trochu nezávazně,
pusa, která nečekaně k retům přiletí…
Na křídlech holubiček
s jemným dotykem,
pár sladkých hubiček
s višňovým nákypem…
Pro zamilované muckanda zvaná,
líbání náruživé a vytrvalostní,
pouhé řeči o líbání jsou slova planá,
až v ozvěnách polibků gong lásky dozní…
teprve poté se končí …
…a začíná se opět nanovo…
s ústy nalepenými na toho druhého
Přečteno 265x
Tipy 8
Poslední tipující: Jiná, Maryje..., labuť, hatlapatla, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)