Babička
Anotace: zas je svět chudší...
Bajonet projel srdcem mým,
jen tomu pořád nevěřím.
Nemám slova, jen knedlík v krku,
chci Tě vidět, držet tvoji ruku.
Dnes usnula jsi věčným spánkem,
posílám pusu chladným vánkem.
Budeš tu se mnou stále a napořád,
vzpomínky na Tebe nepřestanou hřát.
Bdi nade mnou, buď mým strážným andělem,
veď mě za ruku ve světě zkaženém a škaredém.
Doufám, že nebyla jsem špatná vnučka,
vím, že tam někde na mě babička počká.
Přečteno 365x
Tipy 8
Poslední tipující: korzar, tato22, Tomíno..., CULIKATÁ, Bernadette
Komentáře (3)
Komentujících (3)