Ezoterická
Slyším jak mi ticho šeptá
o iluzích všedních dnů.
O strachu, co vezme oheň
Ani o pár nádechů víc..
Dívá se z bezpečí srdce
..vyšší já
Moje nevinnost i pravda
Průlom z izolace
s potokem slz..
unáší strach i bolest
Láskou tají kostky ledu
Sdílení
Zapustit kořeny,
dosáhnout srdce
a zpívat o radostech,
bys chtěl..
Vášnivě objímáš můj svět
a nahlédnout chceš
..do každého koutu za myšlenkou
Splynou naše dva světy
a svíčky hoří do rána..
Občasné snění o chvílích
a bytích na cestě
směrem dovnitř
Esencí života omámená mysl
utichá v každém momentu
světla a kapka rosy odráží
celý svět..
Přečteno 288x
Tipy 19
Poslední tipující: enigman, Hannazka, šuměnka, jvacl, Juan Francesco de Faro, Alien.v.v.s., Maryje..., labuť, Dota Slunská, Mbonita, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)