Oslepnutí
Snad oslepnutí to jest je,
závrať,
stesk, pohled na nebe.
Víš, sníš,
nebo prostě bdíš?
Je-li tohle láska,
stahuje mě pevná páska,
bez které nelze žít,
a rozum hraje tenkou nit.
Propojení duší dvou prokletí je,
pro mě,
jenž myslím jenom na Tebe,
zda mysl Tvá čistá je.
Když není, cítím to,
a moc, bolí to.
Komentáře (0)