Titulek, prosím!
ta vykříčníková dáma
je tu od toho
aby ses zastavil
než sem začneš hořet
případně
kdyby ti hoře ulítlo
dá se s ní
zkonit celý dílo
ale nás neočoudí
- tak já si dám to srdce v ohni
- jmenuji se ota
no a?
co má bejt
když tu není žádná ženská..
Přečteno 326x
Tipy 9
Poslední tipující: Špáďa, Noc17, drsnosrstej kokršpaněl, Dota Slunská, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (2)
Komentujících (2)