Šašek
Život smutný, pro pár lidí,
život krutý, pro pár snů,
život snadný, pro ty bez cti,
život veselý pro pár bláznů.
Život se má užívat,
i když nezbývají síly,
i když podrazí ti nohy
všechny víry.
Život plný hlodavců,
co kazí ti den,
jen si jich nevšímej,
a sni si svůj sen.
Bakterie rozežírající srdce,
nelze porazit lehce.
Smát se a hrát musím jako šašek,
bez toho abych si vzala prášek.
Přečteno 467x
Tipy 12
Poslední tipující: kasparoza, Jiná, Zefi, labuť, Maryje..., CULIKATÁ, Mbonita
Komentáře (1)
Komentujících (1)