setkání s andělem
Anotace: je libo andělský polibek ?
Na zemi klečí
krev rudou polyká
je v jedný křeči
nic se ho netýká
jen hledí do prázdna
řiká si nezemři
cití se blízko dna
dna za řekou styx
odkud neni cesty zpět
udělal jeden kix
tedkon musel opustit svět
polibek andela
andela asazena
koruna smrti
mu byla nasazena
umírá a sípá
do dvou minut
potom chcípá
Přečteno 310x
Tipy 2
Poslední tipující: whiolet
Komentáře (1)
Komentujících (1)