Anotace: Protože mě napadá spousta věcí španělsky, ale nevím, jak bych je vyjádřila česky...
Emoce je někdy těžké vypsat.Já jsem kdysi též psala verše ve španělštině, ale ztratila jsem kontakty a nebylo pak už ani s nikým mluvit v této milované řeči.
Už je přes 25 let, co jsem napsala poslední básničku ve španělštině. A je ztracena v nenávratnu životních etap rychlého proudu života.
24.04.2022 16:07:54 | mkinka