Myslet v kruhu
Anotace: O naději v beznaději - možná se to pořád jako refrén ........
Dařbuján i Pandrhola
Hitler i Stalin
Do práce valim
Salim
Valim
Jiirka Mirka
Nebožka u pomníku
Ty u deníku
Větve se klaní
U soudu stání
Právo názoru
Má to mezeru
Větve se klaní
Někdo má stání
Tráva poroste
Mech doroste
Dítě vyroste
Nerost dorost
Ihla ucho má
Co z toho má
Taky Stalin i Lenin
Kdo dnes je zná a co z toho má
Voda v páru se mění a taky duha ucho možná co kdo ví
Už nepoví
Nejsou
Zase budou
Kdo věří to ví
Kdy přijdou
Ať už nechodí
Si myslím
Vím
Pařím
Voda v rendliku
Most přes řeku
Aź dřevo doroste
A vejš už nemůže
Pak ho porazím
Na pilu dovezu
Rakve z nich pozbíjím
Tebe, Tebe se nebojím
S kosou ven vykročím
Pak se rozkročím
To vím
A pak půjdeš tam, se mnou
Neboj se
Tak se to děje
Jiného děje se nikdo nenaděje
Není to beznaděj
Živí nás naděje, že se tak neuděje.
Přečteno 418x
Tipy 9
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, labuť, Mbonita, Judita, Kars
Komentáře (1)
Komentujících (1)