práce
Za padesát na hodinu
od rána do noci
vydělávám na rodinu
a bojím se nemoci
máme různé výhody
a levné jídlo
vydrhnuté záchody
a zadarmo mýdlo
jsem rád že pracuji
a podávám výkony
občas tam i nocuji
dodržuji zákony.
hlavně že máš práci
říkaval můj děda
ostatní jsou darebáci
poznaj co je běda
jenže zatím má je běda
makat už prý není věda
a stejně jako já se mají
i ti co nic nedělají
Přečteno 388x
Tipy 7
Poslední tipující: Judita, Jeněcovevzduchukrásného, CULIKATÁ, chicacheca
Komentáře (2)
Komentujících (2)