Objal jsi ji jak noční vílu
mráz přejel v týlu.
Záchvěv celé noci
máš ji ve své moci.
Vílu co dává Ti sílu.
Po špičkách kolem lůžka kráčí
vše zlehka tančí.
V úsměvu zbytek noci, co den krájí
strach jí brání.
Rozpět křídla a vzlétnout
na svět z výšek pohlédnout.