Anotace: Ne, že bych chtěla umřít, ale přišla jsem na to, že mě vůbec neděsí představa smrti. Chápu, co se myslí tím "konec a začátek". Chápu...
Sice mě z toho až mrazí, ale chápu no.. Někdy je to sakra těžký, zůstat stát rovně. Ale na to všechno o čem tu píšeš, je ještě strašně brzy, tak fakt nespěchej .-) Ale povedené !
02.06.2011 11:07:00 | Madanik
Smíření je vlastně vysvobození před strachem, který je důvodem obav ze smrti...
30.05.2011 14:33:00 | labuť
Taky se někdy těším, ale nespěchám. Mám tam několik dobrých kamarádů, seznámím tě s nimi. Líbí sem i jak přemýšlíš a píšeš.
ST!
30.05.2011 14:11:00 | Mario de Janiero