Smrt mariňáka
Anotace: co vznikne, když se nudíte při chemii
Sbírka:
Básně
Ve vraku lodi na dně oceánu,
žije už pouze jeden chlap.
Leží v podpalubí, modlí se k pánu,
kyslíku pár litrů rád by lap.
Mozek už do spánku upadá,
kyslíku dostatek není.
Myšlenka života ho napadá,
voda dovnitř řine se a pění.
I pomyslí na svoje mládí,
že neměl rukovat na tuto cestu.
Ostatní můžou být rádi,
že měli záchranou vestu.
Přečteno 280x
Tipy 2
Poslední tipující: Dona Quixote
Komentáře (0)