Jako déšť?
Anotace: Myslím, že to není nic omamného, přesto doufám, že se to někomu aspoň trochu zalíbí... :)
Kráčím po vodní hladině,
vidím však jen jediné.
Listovou bouři,
odráží se v louži,
a mé srdce touží.
Obejmout tvé tělo,
znova by to chtělo,
cítit, jak se chvělo.
Být s tebou každý den,
mluvit, mluvit s tebou jen.
Ležet v trávě v noci,
dál už nebudu moci,
a to je konec.
Přečteno 342x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Pevya, Liena
Komentáře (2)
Komentujících (2)