Jinde...
Cítím se být Napoleonem,
malým vůdcem, velkým vítězem.
Naučila jsem se koexistovat...
Ta iluze je téměr dokonalá,
občas ji naruší večer
stejný jako dnes,
večer, kdy se probudím
a hledám vedle sebe někoho,
kdo tu kdysi byl...
Budím se a žiju minulostí,
a přitom...
Chci být jinde,
Chci být jinde,
Tolik a zoufale si přeji být jinde...
Komentáře (0)