Mám takový dojem, že se ti nedávno cosi zlého přihodilo a nevíš, jak
se z toho dostat ven. V některých situacích to ani nejde, a proto
to snad dusíš v sobě, jak by řekl psycholog.
Bohužel, do hlavy ti nevidím. Pro tvou úlevu, zkus psát dál, snad
se ti negativa brzy uvolní a ty budeš opět volně dýchat.
Jo, psaní je taky stimul, aspoň nemusíš...
20.04.2012 19:56:46 | jehlaspichlas
Život sluší každému,
nezáleží na jménu.
Změnil nás čas,prožitky,lidi a milion jiného...
31.05.2011 08:02:00 | E.T.Jane